menu

Erfgoed in de kijker


Een zomer vol Kusterfgoedspelen

Strandbloemen maken, forten bouwen,  vliegeren… Het zijn allemaal voorbeelden van erfgoedactiviteiten die je doen denken aan de zon, het strand en de dijk. Kusterfgoed zorgt voor een zomer vol erfgoed door gezinnen met kinderen inspiratie te bieden voor leuke (erfgoed)spelen op en rond het strand. Vanaf midden juli vind je alle nodige informatie over de erfgoedspelen in de bibliotheek en de Dienst Toerisme De Haan, het Tramhuisje.

Doe bovendien mee aan de fotowedstrijd van Kusterfgoed en maak kans op een bouwpakket voor een vlieger! Post vanaf 1 juli een oude of recente foto van  een erfgoedstrandspel op Instagram met #erfgoedzomer of laad een foto  op via Beeldbank Kusterfgoed. Zorg bij deelname via Instagram dat je profiel openbaar is, anders kunnen wij je foto niet zien. Foto’s ingestuurd via de Beeldbank, plaatsen we in het album ‘#erfgoedzomer’ op de Facebookpagina van Kusterfgoed.  De 10 instagramfoto’s en de 10 foto’s uit het facebookalbum “#erfgoedzomer” die de meeste likes verzamelen, worden op 31 augustus uitgeroepen tot winnaar! Bekijk ook het wedstrijdreglement.

Begint het al te kriebelen om aan de slag te gaan? Neem een kijkje op www.kusterfgoed.be/erfgoedzomer-2020 voor meer info!


Wil je op de hoogte blijven van de initiatieven van Kusterfgoed? Schrijf je in op hun maandelijkse nieuwsbrief via www.kusterfgoed.be of stuur een mailtje naar info@kusterfgoed.be.

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op