menu

Ga met 'West-Vlinderen' op stap en kom zo met De Haan-Wenduine op Focus-WTV!


Algemeen

Vanaf begin mei zendt Westtoer 20 weken lang tv-spotjes uit op Focus-WTV. De spots worden gemaakt met foto’s die door kijkers genomen zijn tijdens fiets- en wandeltochten in West-Vlaanderen. Een ideale gelegenheid om ook De Haan-Wenduine op televisie te promoten!

Met de gratis mobiele applicatie ‘West-Vlinderen’ of via de website www.west-vlinderen.be kan je fiets- en wandelroutes op maat maken. Op basis van jouw voorkeur (fietsen of wandelen, vertrekpunt,…) suggereert de applicatie een route met leuke adressen en weetjes voor onderweg. 
Nieuw aan deze gratis applicatie is dat je onderweg foto’s kunt nemen die de app omzet in een echte tv-spot. Alle spotjes komen op de website en wekelijks kiezen we de mooiste spot uit, en dit 20 weken lang! Op donderdag en vrijdag wordt de winnaar uitgezonden op Focus-WTV, met vermelding van de inzender en de locatie. Je eigen tv-spot kan je ook delen op Facebook, Twitter, …

Ga op pad, neem onderweg leuke foto’s en zet zo De Haan-Wenduine gratis in de kijker op Focus-WTV! Surf snel naar www.west-vlinderen.be en ga meteen aan de slag.

‘West-Vlinderen’ is gratis beschikbaar voor iPhone en Android. Wie geen smartphone bezit, kan zijn eigen spotje ook maken via de website www.west-vlinderen.be.
De versie van de app waarmee je een tv-spot kan maken zal midden april beschikbaar zijn.

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op