menu

Persbericht: Astridpark wordt paardencarrousel en Markt wordt Wenduins kerstdorpje


Algemeen

Het Astridpark werd dit jaar omgetoverd in een mooie, authentieke paardencarrousel terwijl op de Markt van Wenduine een kindercarrousel in kerstverlichting werd gebouwd.

De straatverlichting in de Kerkstraat in Wenduine en de Leopoldlaan in De Haan werd veranderd in de gekende rood-witte lolly’s die traditioneel door de kerstman worden uitgedeeld.

Op 26 en 27 december 2017 vindt op de Markt van Wenduine opnieuw het Wenduins kerstdorpje plaats met een 20-tal kersthokjes, foodtrucks, reuzekerstspringkastelen, een minilanglaufpiste en een authentieke stoomkindermolen.
Toegang is gratis (kindermolen is betalend).

Op 26 december worden tijdens het Wenduins kerstdorp vanaf 14 uur gratis sprotjes uitgedeeld door de VZW Tarpoenvissers.
Ook Sneeuwsport Vlaanderen met hun Riglet snowboard park is er die dag met echte, verse sneeuw te gast. Een gratis attractie die veel kinderhartjes sneller zal doen slaan!

De kerstmarkt gaat open vanaf 10 uur en alle kinderattracties zijn geopend van 14 tot 19 uur.

Laat het dus maar vlug december 2016 worden om binnen te treden in de heerlijke sfeer van kersthokjes, food trucks, carrousels en kerstlolly’s!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op