menu

Persbericht: Familiefestival Baai ! Baai !


Algemeen

Wenduine maakt zich stilaan op voor misschien wel het grootste familiespektakel aan de kust. Baai ! Baai ! is stilaan een begrip geworden aan zee.

Op zaterdag 16 juli worden weer honderden kinderen verwacht in het reuzespeeldorp. Tien stripspringkastelen, een stripdorp, een stripbib met knusse leeshoek, een schmink- en verkleedstand en een kleurtent zorgen voor uren amusement voor kinderen beneden de 12 jaar.
En waarom niet het kasteel van De Rode Ridder nabouwen met recuperatiematerialen? Atelier Recup helpt je hierbij.

Zondag 17 juli is er feest voor gans het gezin. Voor de allerkleinsten is er de speeltruck van Disney Junior, de leukste kinderzender. De Junior Host Thomas leidt alles in gode banen en neemt de kleintjes mee naar de magische wereld van Disney Junior.

Voor de wat ouderen wordt voor actie gezorgd: klimpalmbomen, het fantastische teamspel Slinger Springer en voor de durvers Spider Tower XXL, een labyrinth van netten tot 10m hoog.
Of hou je meer van de lieflijke Prinsessenkoets?

De ganse namiddag door is er show! Annick, de voormalige frontzangeres van de Ketnetband, ontwikkelde een eigentijdse vorm van Kids Disco. Ian Thomas is, na zijn succes in de States, meer dan welkom bij onze jeugd. De Ketnetband mag op dit familiefestival niet ontbreken. En als kers op de taart zorgt Laura Tesoro voor een Uitbundige finale.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op