menu

Persbericht: Koen Crucke in Belle Epoquesfeer


Algemeen

Koen Crucke staat dit jaar vijftig jaar op de planken en dat viert hij tijdens Trammelant, het jaarlijkse Belle Epoquefeest op zaterdag 6 augustus in De Haan.
Na een huldiging voor vrienden en genodigden door het gemeentebestuur arriveert hij omstreeks 15 uur met de eerste elektrische kusttram uit 1930. Samen met meer dan 200 figuranten in prachtige epoquekledij trekt de stoet naar het parkdomein La Potinière voor de opening van de Belle Epoqueroute. Je wordt er gedurende drie uur ondergedompeld in de sfeer van het begin van de twintigste eeuw. Een tenniswedstrijd van toen, oude volkssporten, toneelvoorstellingen, leurders, oude stootkarren, fietsen , koetsen en oldtimers, oude ambachten en landelijke nijverheden, stoomtractors... En uiteraard een unieke modeshow van originele epoquekledij, strandkledij en nachtkledij uit de periode 1885-1930 voor het gemeentehuis én een groots bal anno 1900 met een optreden van Koen Crucke aan de kiosk.

Het feest start reeds vanaf 10 uur met honderden eet- en drankstanden, meer dan tweehonderd deelnemers aan de antiek- en brocantemarkt  en vele jazz- en streetbands.
Vanaf 20 uur duiken we de nacht in met heerlijke dansparty's, begeleid door Wolfgang en The Green Onions, diverse discobars op pleintjes en in de straten en een authentiek belle epoquefeest in de spiegeltent met swing initiatie en The Cherry Dots en DJ Nasty Bartender.

Trammelant, het hoogfeest van De Haan, waar jaarlijks tienduizenden een schitterende dag beleven!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op