menu

Persbericht: Straattheaterfestival Wenduine


Algemeen

Na het succesvolle eerste luik in juli van het vierdaags internationaal straattheaterfestival Boulevard in De Haan, gaat een tweede deel door in Wenduine op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016.

Vijftien internationale acts staan er geprogrammeerd, waarvan meerdere voor de eerste maal in België gepresenteerd worden. Ook in deze editie zijn de Italianen, waaronder Giulio Lanzafame, Luigi Ciotta, Duo Kaos en La Sbrindola, prominent aanwezig.

Op zaterdag kijken we hoopvol uit naar de Nieuw-Zeelandse act van Mantega Isernhagen en het 'Nischenproject' van de Zwitserse E1NZ. De eerste dag start om 18 uur en wordt afgesloten met een muzikaal vuurwerk om 23.15 uur. Daarna kan gefuifd worden tot 02 uur.

Op zondag 14 augustus starten we reeds om 17 uur. Verrassend geestig is het Zwitserse Duo Comiccasa en het Italiaanse La Sbrindola. De Belgische 'The Primitives' tekenen steeds voor kwaliteit. Het festival sluit om 22 uur met een driekwartier durende topact van de Belgische 'Compagnie Les P'tits Bras'.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op