menu

Preuteleute en BK Stokpaardrijden zijn blikvangers op Vlissegem Kermis


Algemeen

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni is er eindelijk terug Vlissegem Kermis. Nadat het traditioneel dorpsfeest vorig jaar door de coronamaatregelen slechts met een afgeslankt programma kon doorgaan, wordt het dit jaar een absolute topeditie!

Het wordt opnieuw hét volksfeest bij uitstek voor alle inwoners, met kermis, geanimeerde rommelmarkt, loopwedstrijd, oldtimertractoren, trekpaarden en heel wat optredens. Hoofdact op zaterdag is niemand minder dan de Oostendse comedyrockband Preuteleute en op zondag zorgen Garry Hagger en coverband Triple Jack voor ambiance in de feesttent.

Nieuw op zaterdag zijn boerenpaarden die voetballen op de feestweide en op zondag is er voor het eerst het Belgisch Kampioenschap Stokpaardrijden, een officiële sport in Finland waarbij deelnemers met een stokpaard tussen de benen kunnen deelnemen aan verschillende disciplines zoals dressuur, springen, cross en western. Benieuwd of YouTube- en Instagram-fenomeen Average Rob zijn BK-titel Stokpaardrijden zal verlengen!

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op