menu

Praktische informatie


Alle verkeer is verboden:

- op de Zeedijk-Wenduine (voorzijde) van de eerste zondag van de paasvakantie tot 30 september, behalve van 6 tot 10 uur en op de laatste zondag van de paasvakantie, de 1e, 15e, 16e en laatste dag van de maand.

- op de Zeedijk-De Haan (boulevard), behalve:

■ vanaf de Dürerhelling tot aan de Prinses Josephinelaan:
• de eerste dag van de paasvakantie tot 30 september: dagelijks van 6 tot 12 uur;
• 1 oktober tot de eerste dag van de paasvakantie: dagelijks van 8 tot 12 uur.

■ vanaf de Goethehelling tot aan de Prinses Josephinelaan:
• 1 april t/m 30 september: de 1e, 15e, 16e en laatste dag van de maand;
• eerste en laatste dag van de kerst- en paasvakantie.

► Het verkeer van motorvoertuigen, fietsen en go-carts is verboden op het strand, in het bos, in de duinen en op het lager gelegen front van de Zeedijk-De Haan. Op het strand en in de duinen is het gebruik van apparaten of voorwerpen verboden, wanneer dit andere personen hindert of in gevaar brengt.

► Op de Zeedijk-De Haan en de Zeedijk-Wenduine (van de Rotonde tot de Demeyhelling), met uitzondering van het plein van de Rotonde, is fietsen noch gebruik van go-carts toegestaan.

► Skateboarden is ten strengste verboden op de openbare weg en op alle andere openbare plaatsen van het gemeentelijk grondgebied, met uitzondering van de daarvoor door de gemeente voorziene ruimte.

► barbecueën op het strand, in de duinen en andere openbare gelegenheden kunnen alleen plaatsvinden na officiële toestemming van de burgemeester.

► Vanaf het strand te water gaan met scooters en/of jetski's is verboden.

► Overnachten in caravans, tenten, campers, etc. is verboden op de openbare weg, in het bos, in de duinen en op het strand.

► Honden zijn van 1 juni tot 30 september tussen 10.00 en 19.00 uur niet toegestaan ​​op het strand, in de duinen en in de zee.
Buiten deze periode hoeven honden die op het strand zijn toegestaan ​​niet aan de lijn. De hondenbezitter moet zijn hond echter altijd onder controle kunnen houden om te voorkomen dat de openbare orde op het strand wordt verstoord. Honden moeten altijd aan de lijn in het bos en ergens anders op de openbare weg.
Honden zijn niet toegestaan ​​in speeltuinen en ligweiden.
Op de kerkhoven en in de gemeentelijke gebouwen zijn geen honden toegestaan, met uitzondering van hulphonden voor visueel of motorisch gehandicapten.
Pitbullterriërs zijn ten strengste verboden op het hele gemeentegebied van De Haan.

► Paarden zijn niet toegelaten op strandopgangen en op het strand bij vloed of tijdens de paasvakantie en in de periode van 1 juni tot 15 september, tussen 9.00 en 19.00 uur.
Rijden in het duingedeelte tussen de Koninklijke Baan en het strand is verboden, met uitzondering van de ruiterpaden.
De toegang vanaf de Koninklijke Baan naar het strand van Vosseslag is ook verboden voor paarden tijdens de paasvakantie en de periode van 1 juni tot 15 september.

Afbeeldingen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op