menu

Koffiebranderij Koffie Kàn


Koffie Kàn heeft in haar eigen branderij een unieke technologie ontwikkeld die het koffiebrandproces volkomen beheerst: het DYCOLOTE® ROOSTEREN.

De koffie wordt aan een minimale temperatuur geleidelijk gekarameliseerd. Elke mengeling heeft zijn eigen brandcurve, die aangepast is aan de structuur van de ruwe koffiebonen. Een computerprogramma stuurt en regelt de warmte in de brandtrommel en houdt de brandcurve op die manier zo geleidelijk mogelijk.
Die zachte en trage verwerkingvan de koffiebonen is helemaal in overeenstemming met de principes van ‘Slow Food’ (www.slowfood.com): lekker eten en drinken produceren met respect voor de eigenheid en de natuur van het product.

Groepsbezoek mogelijk op weekdagen, tijdens de voormiddag. Niet in het weekend!

Openingsuren
Ma van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00
Di van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00
Wo van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00
Do van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00
Vr van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten
Koffiebranderij Koffie Kàn delen…

afdrukken

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor onze laatste nieuwtjes en acties.

Volg ons ook op